Saturday , June 22 2024

30.000 de lire, 60.000 de euro și aproape 26.000 de lei, sumele cu care o femeie a încercat să intre în România pe la Vama Siret

Sume importante de bani, în lei și valută, au fost descoperite, sâmbătă, de polițiștii de frontieră de la Vama Siret, într-o mașină condusă de o femeie cu dublă cetățenie, română și ucraineană.

Potrivit Poliției de Frontieră, sâmbătă, în timpul unor misiuni de supraveghere și control, un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret a oprit în trafic, pe DN 2, la aproximativ 700 de metri de PTF Siret, pentru control un mijloc de transport înmatriculat în Ucraina, condus de către o femeie cu dublă cetățenie româno-ucraineană.

Conform Mediafax, în vehicul se mai aflau cinci pasageri. „În urma unui control specific, au fost descoperite 30.000 de lire sterline, 60.000 de euro și 25.917 lei, despre care femeia a declarat că-i apațin, dar nu deține dovada declarării în vamă”, transmite Poliția de Frontieră.

Persoanele din vehicul, mijlocul de transport și sumele în lei și valută au fost înaintate către Biroul Vamal Siret, pentru aplicarea măsurilor legale ce se impun. (O.S.)

Vezi si

Gala Olimpicilor Ștefaniști 2024, la final de an școlar (FOTO)

Titlul de ELEVUL ȘTEFANIST AL ANULUI 2024, însoțit de distincția supremă a instituției,  DIPLOMA și …