Wednesday , December 7 2022

258 de persoane legitimate de polițiști în cadrul unei acțiuni în municipiul Suceava

Sâmbătă, 5 noiembrie 2022, între orele 06.00 – 09.00 și 19.00 – 23.00, la nivelul Poliției Municipiului Suceava a fost inițiată și organizată o acțiune, în sistem integrat, pe raza de responsabilitate în mediul urban, pe linia prevenirii și combaterii faptelor comise cu violență, precum și a actelor de tulburare a ordinii și liniștii publice în zona parcurilor, spațiilor de joacă pentru copii, sălilor de jocuri de noroc, magazinelor cu program non stop barurilor și cluburilor, și implicit generarea unui sentiment de siguranță în segmentul stradal.

De asemenea, în intervalul orar 06.00 – 09.00 polițiștii au acționat la căminul social nr. 2 aparținând Primăriei Municipiului Suceava și în proximitatea acestuia, situat pe str. Calea Unirii, nr. 15, precum și la spațiile de cazare situate pe str. Fagului, Calea Unirii nr. 22 și str. Jean Bart din cartierul Burdujeni, pe linia prevenirii și combaterii actelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, pentru legalizarea persoanelor restante cu C.I., precum și pentru identificarea și depistarea persoanelor care locuiesc fără forme legale în aceste spații.

În cadrul acțiunii au fost verificate 55 de obiective, au fost legitimate  258 de persoane, 17 fiind avertizate. De asemenea, au fost legitimate 50 de persoane care nu aveau domiciliul în Suceava. Au fost constate 3 infracțiuni șI aplicate amenzi în valoare de  2.030 lei.

Vezi si

LUNGU: Lucrările la Grădinița de la Colegiul ”Mihai Eminescu” sunt finalizate și va fi inaugurată luna viitoare

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că Grădinita nr.4 de la Colegiul National ”Mihai …