Thursday , December 8 2022

25 de copii refugiați din Ucraina au fost transportați de la Suceava în Israel

Nu mai puțin de 25 de copii care au fugit din calea războiului din Ucraina și care au ajuns, recent, la Siret, unde autoritățăile române au pregătit un centru pentru refugiați, au fost preluați mai departe spre a fi transportați în Israel.

Desigur, cu însoțitorii lor care au veni din Ucraina în România.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, Ilie Poroch -Serițan, transportul de la PTF Siret la aeroportul de la Suceava va fi asigurat de un autocar al Ministerului Afacerilor Interne. De la aeroportul Sucevei vor fi îmbarcați cu o cursă care a fost pusă la dispoziție prin grija Ambasadei Israelului în România.

De altfel, reprezentanța diplomatică de la București a Israelului nu se află la prima situație de acest fel, ci chiar în primele zile de la invazia rusă în Ucraina a fost implicată activ în încercări de a prelua refugiați pentru a fi mai apoi transportați către Israel. (D.P.)

sursa foto: captură video

 

Vezi si

Daniel Cadariu, ministrul Turismului, îi îndeamnă pe români să nu mai meargă la schi în Austria. ”Sunt țări unde condițiile ar putea fi chiar și mai bune”  

Ministrul Turismului, Constantin Daniel Cadariu, a declarat la Digi24 că numărul românilor care merg anual …