Thursday , April 22 2021

235 de pacienti COVID sunt internati in spitalele din Suceava si Radauti. 3.308 persoane sunt declarate vindecate

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați joi, 25 iunie 472 pacienți, și anume 157 pacienți Covid-19 și 315 pacienti nonCovid,  iar în secția ATI sunt internați 10 pacienți. La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați  78 de pacienți Covid și 9 persoane suspecte de infecție cu Covid- 19, anunta Prefectura Suceava.

coronavirus decese Suceava

În ultimele 24 de ore au fost internate in Spitalul Județean 9 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 29 persoane.

Astăzi, 25.06.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 4203 de persoane
  • în carantină instituționalizată 6 persoane
  • 27640 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3108 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

Conform situației întocmite de D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3308 persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

Având în vedere tendința de creștere a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, prefectul județului Suceava a dispus efectuarea de controale ample, în fiecare zi. Astfel, polițiștii suceveni au efectuat, în cursul zilei de 24 iunie 2020, verificări la 22 de  societăți comerciale și 3774 de persoane, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii Covid- 19.

Zilnic, pe teren se află echipe mixte de control, formate din reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, ITM, ISU, DSP și DSVSA. Aceștia vor controla aplicarea măsurilor de protecție împotriva infectării cu COVID-19, în special în centrele comerciale, în mijloacele de transport în comun și la angajatori din județ.

Prefectura Suceava recomandă sucevenilor să respecte măsurile dispuse pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19 și să rămână la fel de responsabili și implicați în acțiunile de prevenire a infectării cu noul coronavirus.

Vezi si

Lungu: „Trebuie să ne încadrăm în limitările severe privind amenajarea Parcului Şipote”. Care sunt acestea și când începe amenajarea pădurii parc de la Zamca?

Marți a avut loc prima întâlnire online a Comisiei tehnice pentru întocmirea proiectului tehnic pentru …