Monday , December 4 2023

200 de polițiști de frontieră suceveni vor fi zilnic la datorie în perioada Sărbătorilor Pascale

200 de polițiști de frontieră vor desfăşura, zi de zi, activităţi de supraveghere şi control la frontiera de stat, controlul documentelor de călătorie în punctele de trecere precum şi pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii transfrontaliere pe raza județului Suceava.

La nivelul Poliției de Frontieră Române astfel de măsuri pentru întărirea dispozitivului de supraveghere şi control la frontiera de stat au fost dispuse iar prin urmare polițiștii de frontieră acționează alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică de sărbătorile pascale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch – Serițan, acestea sunt măsuri pentru întărirea supravegherii la frontiera de stat în perioada sărbătorilor pascale. În prezent, prin P.T.F. Siret, precizează Ilie Porch-Serițan, tranzitul autoturismelor şi al persoanelor se derulează în condiţii normale pentru această perioadă, fără a se înregistra blocaje sau timpi mari de aşteptare, dar dacă situaţia o impune, vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de ieşire sau intrare în ţară, după caz, până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctului de trecere a frontierei. (D.P.)

Vezi si

Cresc tarifele de vizitare la Muzeul de Istorie și la Cetatea de Scaun  

Consiliul Județean Suceava a aprobat, la ultima ședință, un proiect de hotărâre referitor la taxele …