Wednesday , March 29 2023

200 de mii de lei de la Primăria Suceava pentru gala de kickboxing la Cetatea de Scaun

Primăria Suceava va finanța cu 200.000 de lei gala de kickboxing programată pe 30 iunie în șanțul Cetății de Scaun. Un anunț în acest sens a fost făcut de primarul Ion Lungu în cadrul unei conferințe de presă organizată la primărie în dimineața zilei de miercuri, 1 februarie.

După cum a precizat edilul, evenimentul care este organizat de compania Colloseum Tournament și a avut conferința de presă prin care a fost anunțat oficial la Muzeul de Istorie reprezintă un important eveniment pentru Suceava (detalii AICI).

De altfel, organizarea respectivei gale la Cetatea de Scaun este o premieră în sensul amploarei pe care o va avea: transmisiuni în 80 de țări de pe patru continente. „Gala de kickboxing și Turul Ciclist al României (despre care cotidianul Obiectiv de Suceava a relatat în cursul săptămânii trecute) se încadrează în noua strategie de turism a Sucevei, aceea de a organiza cât mai multe evenimente în orașul nostru”, a declarat Ion Lungu. (D.P.)

Vezi si

Pe 2 aprilie, de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, clădirea Primăriei Suceava va fi iluminată în albastru

Studenți ai specializării Asistență Socială, anul II, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) care își …

One comment

  1. Ce bine suna cand da primaria bani…
    Citeste: Fiecare Sucevean de la.0 la 100 de ani.da peste.2 lei pentru o gala de kickboxing.
    200.000 lei / 85.000 suceveni = 2.35 Lei/sucevean
    Altfel suna. Nu?