Thursday , September 29 2022

20 de noi cazuri COVID, raportate de școlile sucevene

Unitățile de învățământ din județul Suceava au raportat vineri 20 de noi cazuri COVID, 17 la elevi și 3 la angajații din sistem, câte unul la fiecare din cele trei categorii de personal. Potrivit IȘJ Suceava, nu s-a impus suspendarea cursurilor în prezență fizică în nicio clasă sau grupă de preșcolari.

La apariția a 3 cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-un interval de 7 zile consecutive la nivelul unei clase/grupe de studiu, cursurile cu prezență fizică la nivelul clasei/grupei respective se suspendă pentru o perioadă de 5 zile, începând cu ziua următoare confirmării celui de-al treilea caz.

Săptămâna viitoare, elevii vor desfășura cursurile în format fizic, în condițiile în care gradul de ocupare a paturilor COVID în județul Suceava este 53,67%. (O. N.)

 

Vezi si

Absolventă a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, premiată și felicitată de conducerea ASE București și de ministrul Educației

Absolventa Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, promoția 2022, Denisa Siminiuc, a fost premiată și felicitată …