Thursday , November 30 2023

20 de kilometri de piste de biciclete în Suceava și localitățile limitrofe, în următorii 7 ani

Primăria municipiului Suceava are în vedere înființarea unor piste de biciclete pe o distanță de 20 de kilometri care să cuprindă și localități limitrofe precum Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei.

La ultima conferință de presă, primarul Ion Lungu a declarat că proiectul va fi finanțat cu fonduri europene pe care vrea să le obțină în cadrul exercițiului financiar multianual 2021 – 2027. Pentru a fi pus în practică Primăria Suceava se va asocia cu Consiliul Județean și primăriile prin care trece pista de biciclete.

„Am avut o discuție și domnul președinte Gheorghe Flutur să facem o asociere cu CJ și să gândim o rețea de piste de biciclete de 20 de km în munici­piul Suceava, altele decât cele de pe trotuar care funcționează acum. Am avut discuții și la Oradea și în alte părți cum să facem. Pistele vor trece pe alei, străduțe, parcuri, spații verzi, prin alte zone și vrem să iasă în afara orașului către Dragomirna, Pătrăuți, în asociere și cu Consiliile Locale de acolo și cu Consiliul Județean”, a explicat Ion Lungu. (D.P.)

Vezi si

Bărbat de 39 de ani, găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări, la Huși – Preutești

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.30, un bărbat din satul Huși, …

No comments

  1. :)))))))