Sunday , December 4 2022

20 de ani de închisoare pentru criminalul fostului viceprimar din Moara

Miercuri, 1 aprilie , Tribunalul Suceava l-a condamnat pe Cristinel  Nicolae Drăgoi la 20 de ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de omor. Decizia judecătorilor suceveni nu este una definitivă.

Amintim că, în dimineața zilei de 18 aprilie 2018, într-un beci din comuna Moara a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, care prezenta mai multe tăieturi de cuțit în jurul gâtului. Anchetatorii au stabilit că victima se numește Zamfir Barbă, un localnic care a fost viceprimar în Moara în perioada 2004 – 2008. Din primele informații obținute de oamenii legii se pare că bărbatul fusese cu o seară înainte la un bar de pe raza localității de domiciliu, iar în drum spre casă a fost atacat.

Zamfir Barbă a fost înjunghiat chiar în drumul mare, după care criminalul a încercat să-i ascundă cadavrul într-un beci din apropierea casei sale. A doua zi dimineață, rudele, văzând că nu s-a întors acasă, au început să-l caute, găsindu-l fără suflare nu la foarte mare distanță de locuința sa.

La fața locului a ajuns o armată de polițiști formată din judiciariști și criminaliști. Aceștia au adus și un câine de urmă pentru a-i ajuta să dea de urma asasinului. Principalul suspect a fost identificat în persoana lui Cristinel Drăgoi, care la rândul său nu a ajuns acasă în noaptea respectivă. Ulterior, individul a fost trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru omor.

În luna august a anului 2018, judecătorii de la Curtea de Apel Suceava l-au eliberat pe inculpatul Cristinel Drăgoi, înlocuindu-i măsura arestului preventiv cu cea a controlului judiciar. Astfel, acesta s-a trezit din nou liber după patru luni petrecute după gratii.

Vezi si

Stomatologul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, găsit mort în casă la doar 39 de ani 

Născut în satul Neagra Broșteni, județul Neamț, Iulian Juncănaru a  învăţat la Liceul ”Nicolae Nanu” …