Thursday , June 13 2024

2.676.184 de buletine de vot pentru alegerile din 9 iunie au ajuns la Suceava

Marți, 28 mai 2024, buletinele de vot pentru alegerile locale din data de 9 iunie a.c. au fost preluate de la Odorheiul Secuiesc, județul Harghita, transportate și depozitate în condiții de siguranță și pază la spațiul desemnat din cadrul Centrului Economic Bucovina Suceava, de unde vor fi distribuite către președinții birourilor electorale de circumscripție din județ, informează Prefectura Suceava.
Pentru județul Suceava, la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale, au fost tipărite un număr total de 2.676.184 buletine de vot, 669.046 buletine de vot pentru fiecare categorie.

secretarasite

Vineri, 31 mai 2024, va avea loc predarea către președinții birourilor electorale de circumscripție a buletinelor de vot anulate din fiecare categorie, în vederea afișării, precum și a ecusoanelor membrilor birourilor electorale ale secțiilor de votare, se mai arată în informarea transmisă de Prefectură. (O.S.)

Vezi si

LUNGU: Harșovschi spunea că nu împarte victoria cu nimeni. Nici înfrângerea să n-o împartă cu nimeni. Din cauza lui s-a pierdut și Consiliul Județean (VIDEO)

”Festivalul democrației” s-a încheiat, trecem la treabă. Așa a început conferința de presă de miercuri …