Wednesday , February 8 2023

198 de candidați la concursul pentru ocuparea unui post de director de școală au fost declarați admiși

Doi candidați au rămas neevaluați, chiar dacă au fost reprogramați de trei ori u conform purtătorului de cuvânt al ISJ Suceava, instituția a solicitat deja recomandări din partea Ministerului Educației pentru a soluționa și situația celor doi candidați neevaluați 

Inspectoratul Scolar Suceava - martie 2015 - 000 [800x600]

Vineri, 18 noiembrie, a fost ultima zi în care candidații înscriși în concursul pentru ocuparea unui post de conducere în uni­tățile de învățământ sucevene mai puteau fi evaluați de către comisiile de concurs. Tot vineri au fost afișate și primele rezultate. Din cei 280 de candidați înscriși, 196 au reușit să treacă de toate probele concursului.
Există și doi candidați din județ care au rămas neevaluați, deși au fost reprogramați de trei ori. “Până acum au avut loc trei reprogramări, toate aprobate de Ministerul Educației, însă în cazul celor doi candidați care au rămas neevaluați comisia nu a reușit să se întrunească în plen. Am făcut deja o adresă către Minister și momentan așteptăm să vedem care sunt recomandările Ministerului Educației în ceea ce îi privește pe candidații rămași neevaluați”, a declarat în acest sfârșit de săptămână Cezar Anuței, purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava.
Conform rezultatelor furnizate de Inspectoratul Scolar Județean Suceava, din cei  280 de candidați înscriși inițial în concurs, doar 271 s-au prezentat pentru a sus­ține proba scrisă a concursului și au fost declarați admiși 238. La proba de evaluare a CV-ului au participat 233 de candidați, dintre care au fost declarați admiși 198.
Din cei 198 de candidați care au parti­cipat la proba interviului au fost evaluați și declarați admiși 196, iar doi candidați au rămas neevaluați.
Conform calendarului de desfășurare a concursului pentru ocuparea unui post de con­ducere în una dintre unitățile de învă­țământ, urmează ca în perioada 21-23 ­noiem­brie candidații nemulțumiți de re­zul­tatele obținute să depună contestații, care vor fi soluționate în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie 2016. Pe data de 9 decembrie va avea loc validarea rezultatelor finale în Consiliul de Administrație al Inspectoratului Scolar Județean Suceava și transmiterea acestora către Ministerul Educației Naționale. Validarea rezultatelor finale va avea loc în data de 16 decembrie 2016 în Consiliul de administrație al ISJ Suceava. (A.I.)
 

Vezi si

Ion Lungu: Lucrăm contracronometru pentru a putea finaliza creșa mare din Burdujeni la începutul lunii septembrie

Din cauza diferenței mari de nivel, deocamdată se impune ridicarea unui zid de sprijin de …