Saturday , November 26 2022

192 de pacienti COVID se afla in spitalele din Suceava si Radauti, dintre care sase sunt cadre medicale

În ultimele 24 de ore au fost internate in Spitalul Județean 9 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 14 persoane. 192 de pacienti COVID se afla in spitalele din Suceava si Radauti.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați joi, 11 iunie 431 pacienți, dintre care 139 pacienți Covid-19 și 292 pacienti non-Covid, iar în secția ATI sunt internați 10 pacienți. La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 53 de pacienți Covid-19, dintre care 6 cadre medicale, și 12 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. Cadrele medicale confirmate pozitiv sunt asimptomatice, anunta astazi Prefectura Suceava.

Conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

– în autoizolare la domiciliu 5447 de persoane,

– în carantină instituționalizată 1 persoană

– 21604 de persoane ieșite din autoizolare

– 3107 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3010 persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

 

Vezi si

FLUTUR: Traficul ridicat din PTF Vicovu de Sus-Crasna arată necesitatea deschiderii punctelor de la Climăuți, Ulma și Izvoarele Sucevei

De la deschiderea Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Vicovu de Sus – Crasna, în …