Wednesday , April 24 2024

„Dorel” cu permisul suspendat a spart o ţeavă de gaz la Ipoteşti

Un şcheian de 28 de ani, cu permisul de conducere suspendat, în timp ce excava cu un buldoexcavator pe o stradă din Ipoteşti a spart o ţeavă de gaz 

dorel [800x600]

In data de 14 noiembrie 2015, la ora 09.21, Secţia 2 de Poliţie Rurală Ipoteşti a fost anunţată prin 112 de Cătălin Pardău despre faptul că, în timp ce executa o lucrare pentru extinderea unui branşament electric prin împământare, s-a rupt o conductă de gaz cu presiune redusă. Până la sosirea echipajelor de la ISU Suceava şi E-on Gaz, care au obturat conducta avariată, poliţiştii au luat măsuri de asigurare a unui perimetru de siguranţă.
Cu ocazia verificărilor făcute de poliţişti, a rezultat faptul că Gheorghe Cojocar, de 28 de ani, din comuna Scheia, angajat la SC Mih Rom SRL Suceava, în timp ce efectua activităţi de excavare pe strada Bisericii din comuna Ipoteşti cu un buldoexcavator a atins ţeava de la reţeaua care alimenta locuinţa lui Ion Semeniuc, secţionând-o efectiv. In urma verificărilor făcute de poliţişti a reieşit că şoferul buldoexcavatorului, Gheorghe Cojocar, are permis de conducere categoria B, însă acesta este suspendat. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal. (C.Z.)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …