Wednesday , November 29 2023

18 suceveni au ajuns miercuri dimineață la UPU, după ce au alunecat pe străzile înghețate

Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava a fost luată cu asalt miercuri dimineață de pacienți care au căzut pe gheață și au avut nevoie de asistență medicală.

Doar până la orele prânzului, au fost înregistrați aproape 20 de pacienți care acuzau tot felul de traumatisme după ce au alunecat. Mai mult de jumătate dintre aceștia sunt persoane trecute de 50 de ani, pentru care perioada de recuperare va fi destul de lungă. ”La Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava au ajuns 18 pacienți cu diverse traumatisme, contuzii sau luxații în urma căderii pe gheață, cu vârste cuprinse între 15 și 80 de ani, 12 fiind peste 50 de ani. Majoritatea au necesitat imobilizarea în atelă ghipsată pentru reducerea luxațiilor dar niciunul nu a necesitat internare în spital”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt al spitalului sucevean. (C.R.)

Vezi si

Gheorghe Flutur: Bucovina este pusă pe harta țării și pe harta lumii. La mulți ani, Bucovină dragă!

Marți, 28 noiembrie 2023, de Ziua Bucovinei, Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, primarul municipiului …