Monday , November 28 2022

154 de suceveni au fost declarati vindecati dupa infectia cu coronavirus, conform raportarii de vineri, fata de 86 inregistrati ieri

In judetul Suceava au fost externate pana vineri 535 persoane infectate cu noul coronavirus, fata de 480 raportate ieri și declarate vindecate 154 de persoane, fata de 86 inregistrate oficial ieri, informeaza Institutia Prefectului.

Acum, în izolare voluntară la domiciliu se află 1.970 de persoane, iar până în prezent 10.542 de persoane au ieșit din izolare. De asemenea, în prezent sunt în carantină instituționalizată 1.040 de persoane, iar până acum au ieșit din carantină instituționalizată 830 de persoane.

Instituția Prefectului Sucevei informează că în ultímele 24 de ore echipele mixte formate din polițiști, polițiști local, cadre MApN și jandarmi au efectuat, verificări privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/ sau carantinare, privind locațiile de carantinare precum și societățile comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență.

La aceste acțiuni au participat 334 de polițiști, 108 polițiști locali, 30 de militari MApN și 65 de jandarmi.

Verificările au vizat 2.052 de persoane aflate în autoizolare/ carantină și 39 de unități economice. Au fost aplícate 127 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor, cu o valoare total de 256.500 lei. Au fost întocmite 2 dosare penale pentru infracțiuni de fals și uz de fals.

 

 

Vezi si

Flutur: Despre Bucovina trebuie vorbit și luptat în fiecare zi

Săptămâna aceasta a debutat cu manifestări prilejuite de Ziua Bucovinei. Iar ziua de luni a …