Saturday , April 20 2024

“Doamna şi vagabondul” + un show erotic, la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic “Petru Muşat” Suceava

Bianca Pîntea şi Pânzariu Ionuţ, Miss şi Mister Boboc 2014 ai  Colegiului Tehnic “Petru Muşat”.  Alessia a făcut un show aproape erotic pentru liceeni
bal 1 [1600x1200]


Miercuri seara, în incinta Case de Cultură Suceava s-a desfăşurat un bal al bobocilor cel puţin ciudat. Deşi problemele tehnice le-au cam dat bătăi de cap organizatorilor şi Balul a început abia după vreo 40 de minute de la ora stabilită, Alessia a echilibrat situaţia prin show-ul erotic care a încins publicul.
Balul a început printr-o contrazicere a “doamnei” şi a “vagabondului” pentru ca mai apoi să fie prezentaţi concurenţii. Fiecare “fată bună” a trebuit să işi aleagă un “băiat rău” cu care să formeze o pereche. Momentul a fost urmat de un vals interpretat de liceenii mai mari, iar melodiile rapp au făcut publicul să vibreze. Inainte ca prima probă să înceapă, elevii au parodiat momentul în care un băiat încearcă să cucerească o fată.
In cadrul primei probe, fiecare concurent a trebuit să se descrie în cinci cuvinte, unii au folosit o gamă mai largă de adjective pe când alţii abia au reuşit să scoată un cuvânt.bal 3 [1600x1200]
Caragiale a fost şi el parodiat printr-o adaptare şi contopire a celebrelor sale piese de teatru, momentul fiind urmat de interpretarea unei faimoase melodii, interpretare făcută de o elevă emoţionată de clasa a IX-a. Trupa Black and White din cadrul Colegiului Tehnic “Petru Muşat” a întreţinut atmosfera printr-un dans de stradă.
După aceste momente, concurenţii au defilat pe podium, îmbrăcaţi în creaţiile fostului lor coleg Iulian Semeghin. Proba de “cunoştinţe^originalitate” le-a dat de furcă concurenţilor, doar câteva dintre răspunsurile la întrebări, fiind corecte. Probabil că din cauza emoţiilor bobocii nu s-au dumerit de ce 2^2×2≠4 ci 2^2×1#4.
In fine, după această probă plină de suspans şi de amuzament, un dans interpretat de trupa Colors a salvat situaţia. Pantomima, care a fost desfăşurată pe ritmuri de manea şi house a avut priză la public. Inainte ca proba “declaraţiei de dragoste”, în care concurenţii au citit cu mari emoţii declaraţiile, publicul a fost uimit de interpretarea rapp a unor elevi mai mari.
După toate acestea a urmat un moment de respiro, de vreo jumătate de oră, din cauza întârzierii Alessiei. In ţinute mai mult decât provocatoare, Alessia şi dansatoarele ei au încins publicul, în special băieţii, cu mişcările desprinse parcă din filme pentru adulţi. Show-ul a durat aproximativ o oră, iar concurentele şi fetele mai îndrăzneţe au cântat au dansat şi au făcut selfie-uri cu Alessia.bal 4 [1600x1200]
In concurs au fost înscrise şapte perechi, formate din următorii elevi: Andreia Cozma şi Niţă Cezar, Bianca Clim şi Ceghe Răzvan, Mirela Petrariu şi Cristi Stavovei, Bianca Pîntea şi Ilie Cotruţ, Anca Calistru şi Ionuţ Pânzariu, Loredana Langa şi Vlăduţ Ilaş şi ultima, dar nu cea din urmă, perechea formată din Ioana Purice şi Dan Vieriu.
Locul III a fost ocupat de către Mirela Petrariu şi Cristi Stavovei în timp ce locul II a fost ocupat de Bianca Clim şi Răzvan Ceghe, pe locul întai s-au situat Andreea Cozma şi Ilie Cotruţ. Titlurile de Miss şi Mister Boboc ai Colegiului Tehnic “Petru Muşat” au fost revendicate de către elevii Bianca Pîntea şi Ionuţ Pânzariu.
După încheierea Balului, participanţii au fost invitaţi să rămâna la after party, care a avut loc în Padrino Lounge, locaţie gazdă a întregii reprezentaţii. (Iulia-Greta NIGA)

Vezi si

21 de elevi de la ”Hurmuzachi”, calificați la etapele naționale ale olimpiadelor școlare, de la aproape toate disciplinele din planurile-cadru

”Lotul olimpicilor naționali de la CNEH cuprinde, astfel, 21 de elevi calificați la 13 discipline …