Sunday , July 21 2024

15 membri ai unei grupari specializată în trafic de persoane, audiati la DIICOT Suceava

O grupare de criminalitate organizată, specializată în trafic de persoane, de minori şi proxenetism, a fost destructurată de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al DIICOT, 15 membri ai grupării urmând să fie audiaţi marţi, după ce, în acest caz, au avut loc 23 de percheziţii în trei judeţe.

Potrivit procurorului şef al DIICOT Suceava, Marius Cazacu, marţi dimineaţă, au fost efectuate 23 de percheziţii în judeţele Suceava, Botoşani şi Timiş în legătură cu o grupare de criminalitate organizată care activa din 2003 şi se ocupa cu traficul de persoane, trafic de minori şi proxenetism.
Cazacu a spus că în acest caz au fost efectuate şi două percheziţii în Olanda cu sprijinul autorităţilor judiciare olandeze.
Aceeaşi sursă a precizat că 15 membri ai grupării vor fi aduşi, marţi, la sediul DIICOT din Suceava, unul dintre aceştia fiind subofiţer în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, care este cercetat pentru trafic de persoane pentru o faptă comisă în 2004, informeaza MEDIAFAX.

Vezi si

Copil rănit ușor, la Frasin, într-un accident produs de un șofer care nu a acordat prioritate

Sâmbătă, în jurul ora 13.05, C. Cosmin, de  29 ani, din  Târnăveni – Mureș,  conducea …