Wednesday , October 5 2022

142 de locuri de muncă vacante în județul Suceava

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava informează că lista cu locurile de muncă vacante în județ cuprinde 9 posturi pentru absolvenții de studii superioare, 116 locuri pentru care se solicită experiență sau studii medii și 17 locuri de muncă pentru necalificați.

Printre locurile vacante la care angajatorii solicită studii superioare se regăsesc posturi de economiști și ingineri, dar și un post de secretară și unul de șef laborator. Oferta locurilor de muncă vacante destinate persoanelor cu experiență profesională cuprinde în principal posturi în domeniul construcțiilor, comerț, industria HoReCa, dar sunt și locuri de muncă pentru contabili, șoferi, agenți curierat, rectificator sau analist servicii clienți. În categoria locuri de muncă vacante pentru necalificați sunt disponibile trei locuri de muncă la Teatrul Municipal ”Matei Vișniec” Suceava, și anume un post de montator decor, unul pentru plasator sală și unul de supraveghetor sală.

Datele de contact ale angajatorilor, informațiile cu privire la condițiile de ocupare și lista cu locurile de muncă vacante sunt disponibile pe pagina de Facebook a AJOFM Suceava. (O. N.)

Vezi si

Caravana mobilă pentru testarea gratuită HPV a femeilor va fi luna aceasta în Stulpicani, Frătăuții Vechi și Noi, Broșteni și Straja

Femeile cu vârsta între 25 și 64 de ani se pot prezenta doar cu buletinul …