Friday , October 22 2021

Încă 14 elevi și 14 cadre didactice, depistați cu COVID

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a informat că în cursul zilei de marți au fost confirmate alte 28 de cazuri de COVID în unitățile de învățământ din județ. Este vorba despre 14 elevi și 14 cadre didactice, din mai multe zone ale județului.

Au primit rezultate pozitive la testarea pentru infectarea cu virusul SARS-Cov2 un preșcolar de la GPP ”Așchiuță” Suceava, 2 elevi de la învățământul primar: Școala Gimnazială Dănila și Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava, 5 elevi de la învățământul gimnazial: Școala Gimnazială Dănila, Școala Gimnazială nr. 1 Suceava (2 elevi), Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, Școala Gimnazială ”Petru Mușat” Siret, 6 elevi de la învățământul liceal: Colegiul Național ”Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc (2 elevi), Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava (2 elevi), Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni.

Potrivit IȘJ Suceava, sunt confirmați cu COVID 3 profesori pentru învățământ preșcolar, de la GPN Poiana Stampei, GPN Slatina și GPN ”Luminița” Siret, 4 profesori pentru învățământ primar: Școala Gimnazială Milișăuți, Școala Gimnazială ”Alexandru Lăpușneanu” Slatina, Școala Gimnazială Dornești, Școala Gimnazială ”Petru Mușat” Siret, 5 profesori de la învățământul gimnazial: Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Rădăuți, Școala Gimnazială nr. 3 Baia, Școala Gimnazială Satu Mare, Școala Gimnazială Mitocu Dragomirnei, Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava și 2 profesori de la învățământul liceal: Liceul Tehnologic Special Bivolărie, Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni.

Drept urmare, au trecut la învățământ online 11 clase și o grupă de preșcolari. Elevii și angajații din sistem care vor avea un test negativ după o carantină de 7 zile vor  putea reveni la cursuri în a 8-a zi. (O. NUȚU)

 

 

Vezi si

Participarea la proba scrisă a admiterii la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, posibilă doar cu certificat verde sau test COVID negativ

Sâmbătă, 23 octombrie, este programată proba scrisă de verificare a cunoștințelor pentru examenul de admitere …