Thursday , June 24 2021

14.000 de turiști în Bucovina, în perioada minivacanței de Paști

Conform vicepreședintelui Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, cele mai aglomerate zone au fost Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, cu un grad de ocupare de aproape 90%, iar la mică distanță s-au clasat zonele Suceava și Putna, cu 85% și Vatra Dornei, cu 75%  

În perioada minivacanței de Paști, în județul Suceava au fost aproximativ 14.000 de turiști, potrivit datelor furnizate de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) Suceava.

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, consideră că Bucovina rămâne în continuare pe podiumului destinațiilor preferate de turiști. Niculai Barbă a precizat că cele mai aglomerate zone au fost Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, cu un grad de ocupare de aproape 90%, iar la mică distanță s-au clasat zonele Suceava și Putna, cu 85% și Vatra Dornei, cu 75%.

Niculai Barbă a explicat că la finalul săptămânii trecute a avut loc o analiză cu privire la activitățile desfășurate în județul Suceava în perioada minivacanței de Paști, în special către CNIPT Suceava, Muzeul Național al Bucovinei, Centrul Cultural Bucovina și Serviciul Salvamont. (D.P.)

 

Vezi si

Doi suceveni au ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce au condus sub influența băuturilor alcoolice

  3 ani, respectiv 1 an și 3 luni sunt pedepsele primite de cei doi …