Tuesday , July 5 2022

130 de bloggeri influenti din toata lumea viziteaza manastirile din Bucovina si merg cu mocanita

130 de bloggeri din toată lumea au venit să descopere România şi să împărtăşească experienţele lor cu internauţii care le urmăresc activitatea pe site-urile de socializare. Ei au venit la noi ca ambasadori străini eficienti pentru turismul din România. Excursia este organizată de un ONG din Bucureşti care îşi propune să aducă mai mulţi turişti în tara noastra. Bloggerii au vizitat Bucurestiul, apoi manastirile din Neamt si Suceava, incheindu-si excursia in Transilvania.

 

mocanita

Christopher Michell, fotograf, este din Canada si a venit pentru a doua oară în România: “Pentru mine, România este unul dintre acele locuri unde îmi place să vin şi să fac fotografii. Vreau să ştie persoanele care mă urmăresc, cititorii mei, că pot veni aici. E minunat să le arăţi oamenilor locuri pe care le-ar putea vizita”, relateaza Digi 24.

Jannette Ceja a venit tocmai din Los Angeles, să vadă mai ales castelul lui Dracula: “Este unic, este special şi am auzit că mulţi oameni au venit doar pentru a vizita Castelul lui Dracula. Vreau să învăţ mai multe despre ţara voastră”.

Cei peste o sută de bloggeri care vizitează România au stat doar câteva zile în Capitală. Au plecat apoi spre mânăstirile din Moldova, şi vor merge cu mocăniţa. Următoarea destinaţie este Transilvania, unde vor vedea nunţi tradiţionale şi vor vizita cetatea Sighişoarei.

Experienţa lor e susţinută de o organizaţie neguvernamentală din Bucureşti. Tudor Maxim, organizatorul actiunii: E altfel când citeşti de la cineva în care ai încredere, îți recomandă că se simte bine într-un loc, e clar, ai o şansă mult mai mare să fii convis să vii într-o destinaţie, mai ales dacă nu ai fost niciodată”.

România a atras în ultimul an două milioane şi jumătate de turişti. Adică de cinci ori mai puţin decât Bulgaria.

Vezi si

Sunt alții care se pricep la promisiuni mai bine decât oficialii noștri. Ucrainenii iar l-au informat pe prefectul Sucevei că termină îndată punctul de frontieră de la Vicov

Punctul de trecere a frontierei de la Vicov va fi deschis pe 20 iulie pentru …

One comment

  1. Ți se face mila “da” blogării de succes. In loc să primească bani in punga, blogarii de succes primesc niște excursii. Industria online îți dă de lucru , să te afli in treabă dar te recompensează pt.efortul și timpul pierdut , mai rău ca un puști de 7 ani care primește cadou o napolitana.