Tuesday , March 5 2024

125 de candidați vor încerca săptămâna viitoare să ocupe unul dintre cele 27 de posturi vacante de la Spitalul Fălticeni

Concurență va fi pentru posturile de asistent medical debutant. Din cauza numărului mare de candidați, examenul se va susține în două zile.

Conducerea Spitalului Municipal Fălticeni a anunțat că va organiza concursul pentru ocuparea posturilor vacante în două zile, din cauza numărului foarte mare de candidați înscriși. La spitalul fălticenean au rămas neocupate 27 de posturi de asistente, infirmiere și îngrijitoare în urma examenului personalului medical angajat în pandemie. Este vorba despre două posturi de asistent medical generalist debutant – Secția ATI, trei posturi asistent medical generalist debutant – Secția Boli infecțioase, trei posturi asistent medical generalist debutant – Secția Pediatrie, două posturi asistent medical generalist debutant – Compartimentul de neonatologie, și câte un post de asistent medical generalist debutant la secțiile Chirurgie generală, Medicină interne-gastroenterologie, Cabinet gastroenterologie, Cabinet reumatologie, pediatrie, oncologie medicală, dermato-venerice, un post de asistentă la Compartimentul de recuperare medicală, la Laboratorul de radiologie și imagistică medicală. Pe lângă aceste posturi mai sunt libere și cinci posturi de îngrijitoare și două de infirmiere.

Pentru toate aceste posturi vor concura 125 de persoane, cea mai mare concurență fiind pentru posturile de asistent medical debutant, unde sunt înscriși 95 de concurenți și 20 de posturi vacante pentru o perioadă nedeterminată de timp. Pentru cele cinci posturi de îngrijitoare, ai fost depuse 11 dosare iar 19 infirmiere vor încerca să ocupe cele două posturi libere. ”Având în vedere numărul mare de candidați înscriși, pentru concursul din 22 iunie, comunicăm următoarele modificări de susținere a probei scrise. În data de 22 iunie, se va susține proba scrisă pentru posturile de infirmieră și îngrijitoare iar în data de 26 iunie va avea loc proba scrisă pentru posturile de asistenți medicali debutanți, în două serii, la ore diferite”, a anunțat conducerea Spitalului Municipal Fălticeni. (C.R.)

Vezi si

 Amenzi de 30.000 de lei și lemn de peste 126.000 de lei confiscat de la doi gateriști care au raportat 6 transporturi fictive de lemn

 Urmare a unei petiții adresate Gărzii Forestiere Suceava de către o persoană fizică, cu privire …