Saturday , September 24 2022

12 programe de studii de conversie profesională, finanțate de Ministerul Educației, disponibile în sesiunea de admitere din septembrie, la USV

Pentru sesiunea de admitere la Universitatea ”Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) din septembrie a.c. oferta programelor de conversie profesională va fi mai bogată. Ministerul Educației va finanța formarea cadrelor didactice din învățământul liceal de stat, prin programe de conversie profesională, în acest sens urmând să încheie contracte cu USV, după cum au anunțat reprezentanții instituției.

Programele de studii de conversie profesională cuprinse în oferta educațională a USV, pentru care se organizează admitere în sesiunea septembrie, (cf. https://admitere.usv.ro), sunt următoarele: Tehnologia Informației și Comunicării, Educație tehnologică, Istorie, Filosofie, Limba și literatura română, Limba și literatura engleză, Limba și literatura germană, Limba și literatura spaniolă, Limba și literatura italiană, Limba și literatura franceză, Limba și literatura ucraineană și Pedagogia învățământului primar și preșcolar.

Cinci facultăți din cadrul USV organizează 12 programe de conversie profesională, cel mai căutat fiind cel de la Facultatea de științe ale Educației – Pedagogia învățământului primar și preșcolar. (O. N.)

Vezi si

Exercițiu tactic inedit, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc

În data de 22 septembrie, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” a avut loc …