Friday , May 24 2024

12 hectare de teren pentru constructia unei noi baze sportive, la iesirea spre Falticeni

Pe locul actualului stadion, dupa finalizarea noii baze sportive, urmeaza sa se construiasca un centru de afaceri
N primarul Lungu a declarat c\ pe cele 12 hectare, situate la intrarea în ora[ dinspre F\lticeni, inten]ioneaz\ s\ construiasc\ o baz\ sportiv\ care va include un stadion, o sal\ polivalent\, terenuri de antrenament [i bazine de înot n pe locul actualului stadion “Areni” ar urma s\ se construiasc\ un modern centru de afaceri n
Prim\ria Suceava inten]ioneaz\ s\ construiasc\ o baz\ sportiv\ care va include un stadion, o sal\ polivalent\, terenuri de antrenament [i bazine de înot pe o suprafa]\ de 12 hectare, la intrarea în ora[ dinspre F\lticeni, terenul fiind preluat de la Sta]iunea de cercet\ri agricole.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, într-o conferin]\ de pres\, c\ municipalitatea a preluat 15 hectare de teren de la Sta]iunea de cercet\ri agricole, din care o suprafa]\ de 12 hectare la intrarea în ora[ dinspre F\lticeni [i alte trei hectare în cartierul I]cani, aceast\ parcel\ urmând s\ fie dat\ în folosin]\ parohiilor din acest cartier pentru amenajarea unui cimitir. El a spus c\ cele 12 hectare vor fi folosite pentru construc]ia unei baze sportive, care s\ includ\ o sal\ polivalent\, un stadion, terenuri [i bazine de înot, în acest sens urmând s\ fie realizat un studiu de fezabilitate.
Primarul a subliniat c\, dac\ pentru construc]ia s\lii polivalente se vor putea atrage fonduri prin Compania Na]ional\ de Investi]ii, pentru celelalte obiective se vor atrage investitori priva]i, prin parteneriat public-privat.
“Au fost investitori interesa]i de acest proiect, sper c\ mai sunt interesa]i”, a spus Lungu.
El a ar\tat c\, dup\ construc]ia noului stadion, inten]ioneaz\ ca pe amplasamentul actualului stadion, din apropierea Prim\riei, s\ fie construit un centru de afaceri. (O.S.)

Vezi si

Drum proaspăt asfaltat în Siret. Cum a întors Flutur în favoarea lui o ”glumiță” de campanie care a făcut valuri pe Internet

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, și primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, au trimis o fotografie …

No comments

  1. Pana la urma statiunea de cercetari agricole ,ca urmare a cedarii terenurilor,va ramane doar cu sediul admninstrativ.Alta data Statiunea era fala judetului,avand o banca de gene in cercetari agricole,demna de invidiat pe plan international.Pe zi ce trece suprafata statiunii se micsoreaza,in ineresul diversilor patroni.Asa s-a intamplat cu Metru,si cu altiiacum se vrea inca 12 ha.Unde ajungem?.Primarul Lungu si altii din guvernul portocaliu,isi vad numai propiile lor interese,pentru ceilalti,praful si pulberea,indeplinind o sintagma din trecut “DUPA NOI POTOPUL”

  2. Bazaristul Scutit

    Gica nu stii ca trebuioe platite galetusele portocalii de la alegerea celui ce azi ne omoara?

  3. DAR MAI AVEM Un CENTRU DE AFACERI LA SALCEA CARE A FOST FACUT DEGEABA; NE MAI TREBUIE UNUL?
    CE AFACERI SUNT In SUCEAVA? BAZARISTII SUNT AFACERISTII?
    Apropo , cand vor fi bazaristii platitori de taxe si impozite?de ce sunt lasati in pace ?de ce atunci cand vine vreun control de la garda de ex. ei stiu si aproape toate chioscurile sunt inchise? de ce se acopera evaziunea facuta de acestia? ba mai mult decat atat in iarna au nesimtirea de a cere subventii pentru ca ei nu au venituri.Poate ne lamureste si pe noi cineva.

  4. HAHAHAHA…….AAAAA…HAHAHA…..fabrica de gogosi nu a dat faliment. Stadion, bazinE de inot, sala polivalenta……AAAAAAAAA…….HAHAHA……centru de afaceri…….AAAAAAAAA….HAHAHA. Pe strada Marasesti este o fatada de bloc netencuita de 20 ani, vis s vis de Metro este un bloc nepredat de 20 ani……..aleele si spatiile verzi dintre blocuri sunt neatinse de 40 ani, s-a scufundat betonul din trotuare, gardurile vii au tulpinile groase cat stejarii seculari, copacii cresc printre blocuri ca in padurile tropicale, strazile arata ca pe timpul razboiului in zona frontului…..si discutam de megainvestitii. Apropos, vitrina de la cladirea Primariei cand se spala ? Telegondola, Spitalul de urgenta….se mai fac ?