Sunday , September 25 2022

112 șoferi vitezomani sancționați de polițiștii rutieri în doar două zile

Serviciul Rutier Suceava a organizat o acțiune rutieră, ocazie cu care polițiștii au dat 171 de amenzi în valoare totală de 48.095 de lei, au reținut șase permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare  

politisti rutieri [800x600]

In perioada 22 – 23 martie 2016, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile de profil din teritoriu au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii excesului de viteză pe DN17, segmentul de drum Suceava – limita județului Bistrița-Năsăud. In cadrul acțiunii, polițiștii au dat 171 de amenzi în valoare totală de 48.095 de lei, din care 112 pentru încălcarea regimului legal de viteză, au reținut șase permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.
Un bărbat de 57 de ani, din comuna Păltinoasa, a condus mașina pe DN17, pe raza localității Ilișești, transportând ilegal persoane în mod repetat și contracost. Acesta a fost amendat cu 1.000 de lei și i s-a suspendat dreptul de utilizare a autovehiculului pe o perioadă de șase luni, prin reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.
Un bărbat de 39 de ani conducea autoturismul pe DN17 și a efectuat o depășire neregulamentară. El a fost amendat și i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării. (D.Z.)

Vezi si

Primarul Lungu și Paul Koller, directorul general la SC Ambro SA, vor constitui Clubul Francofon al Oamenilor de Afaceri din Suceava

 Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a participat, la invitatia Camerei de Comerț, Industrie si Agricultură …