Sunday , October 2 2022

11 transporturi ilegale de lemn, depistate de polițiștii suceveni în perioada 4-9 august

În perioada 4 – 9 august 2022 polițiștii au identificat în trafic 11 transporturi ilegale de material lemnos, fiind dispuse măsuri sancționatorii legale și procedându-se la confiscarea materialului lemnos transportat ilicit. Zilnic echipajele de poliție sunt în trafic pentru respectarea legislației pe linie silvică în ceea ce privește transportul de material lemnos. Şi în cursul zilei de marți, polițiștii au continuat activitățile de control pe principalele rute de transport al materialului lemnos, fiind identificate mai multe transporturi fără avizele legale de însoțire și fiind dispuse măsuri legale în consecință.

Astfel, la ora 08.15, pe DN 17A, la Marginea a fost depistată o autoutilitară încărcată cu 2,3 mc lemn de foc/tei, pentru care șoferul, un bărbat din Voievodeasa nu avea niciun fel de acte.

La Vama, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat din localitate. Mașina era încărcată cu 2,43 mc, lemn de foc, specia fag, în valoare de 420,39 lei, pentru care șoferul nu deținea documente.

Tot marți, la ora 16.30, polițiștii au depistat la Pojorâta o autoutilitară care transporta  cantitatea de 2,016 mc lemn de foc, specia fag, fără documente specifice de însoțire

În toate aceste cazuri șoferii au fost amendați, iar lemnul a fost confiscat. (O.S.)

Vezi si

Foresta s-a desprins în fruntea clasamentului după victoria cu CSM Bacău. Șomuz s-a impus în derbyul de la Rădăuți

Foresta s-a desprins la cinci puncte în fruntea clasamentului Seriei I a Ligii a III-a, …