Friday , March 1 2024

11 examinatori auto din alte județe vin, săptămâna viitoare, la Suceava

În perioada 16-20 mai a.c., activitatea de examinare practică a candidaților la proba de traseu va fi susținută beneficiind de aportul a 11 examinatori delegați din cadrul altor servicii publice comunitare din țară.

Comform unei informări transmise de Prefectura Suceava în cursul zilei de joi, 12 mai, cei 11 examinatori delegați se alătură celor 3 examinatori proprii. Toți își vor desfășura activitatea atât în municipiul Suceava (pentru categoriile A, B, BE, C, CE și D) cât și în municipiul Fălticeni (doar pentru categoria B).
„Conducerea Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava face apel la toți candidații care au programare în perioada 18.07 – 20.11. 2022 să manifeste disponibilitate și să dea curs solicitărilor de reprogramare pentru perioada 16.05-15.07, în caz contrar toate demersurile întreprinse până în acest moment pentru reducerea decalajului dintre data examinării teoretice și a celei practice nu vor avea finalitatea așteptată”, se arată în respectiva informare.

Reamintim că prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan a declarat într-o recentă conferință de prtesă că a convenit – în urma unor discuții inclusiv la nivel central – ca de la București și din diferite județe ale țării să se deplaseze în perioada următoare persoane care să ajute la examinările auto din Suceava. (D.P.)

Vezi si

Manifestare dedicată regretatului critic și istoric literar Alex Ştefănescu, la Biblioteca Bucovinei

Luni, 4 martie 2024, la Biblioteca Bucovinei ”I.G. Sbiera”, în Sala de Artă ”Elena Greculesi”, …