Sunday , February 5 2023

100 de reportofoane cumpărate de IPJ Suceava

Una din cele mai interesante achiziții făcute în ultima perioadă de Poliția Suceava este legată de achiziționarea a nu mai puțin de 100 de reportofoane. De Moș Nicolae, Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a contractat pentru 56.500 lei, fără TVA nu mai puțin de 100 de aparate de înregistrat. Este vorba de reportofoane de culoare neagră, marca Sony ICD-UX570 prevăzute cu „card de 32GB ip Audio Design Standard Utilizare Profesional Uz casnic Tehnologie Digital Interfață USB Transfer de date USB Display Monocrom Fisiere suportate MP3 WMA AAC PCM LPCM Capacitate stocare 4 GB Tip card de memorie MicroSD Numar microfoane 1 Tip acumulator Li-Ion Autonomie înregistrare 59 h”.

Firma de la care IPJ Suceava a procurat respectivele aparate este S.C. RedTech ELECTRONIC BRANDS S.R.L., cu sediul în sectorul 6 din municipiul București, str. Târgu Neamț. De la această societate, IPJ Suceava a procurat în septembrie a.c. un binoclu cu termoviziune și telemetru Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO,CF pentru suma de 17.671 lei, fără TVA. Nicio altă instituție nu a mai făcut achiziție directă de reportofoane pentru o sumă atât de mare, anul acesta. Locul al treilea este ocupat pe podium de Direcția Națională de Probațiune care a cumpărat patru reportofoane (cu tot atâtea încărcătoare și carduri de memorie) pentru aproape 2.500 de lei.

Pe locul al doilea se situează DNA care are însă o preferință pentru reportofoane Olympus DM-770 (6.170 lei pentru 7 reportofoane de acest fel într-o achiziție și încă două contracte pentru 851 lei/buc) și Olympus DM-720, argintii (doar 4G, nu 8G cum este Olympus DM-770) și la circa 630 de lei/buc: 4 contracte pentru 10 bucăți. (D.P.)

 

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …