Monday , November 28 2022

1.500 de drujbe contrafăcute, care urmau să ajungă la o societate din Ipoteşti, descoperite la Constanţa

ural [800x600]

Motofierăstraiele cu lanţ, susceptibile a fi contrafăcute, au o valoare de aproximativ 832.000 euro 
Inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa  au descoperit, marţi, 1.500 bucăţi motofierăstraie cu lanţ, susceptibile  a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 832.000 euro, ca urmare a  controlului efectuat asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în Ipoteşti,  judeţul Suceava.
În urma controlului, aceştia au reţinut  1.500 bucăţi motoferăstratie cu lanţ, inscripţionate URAL, susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a mărcii STHIL.
Valoarea acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original, este de aproximativ 832.000 euro. Autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun. Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorilor firmei sucevene, două persoane în vârstă de 35 ani, respectiv 41 ani, dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată şi care prejudiciază pe titular”. (O.S.)

Vezi si

Flutur: Despre Bucovina trebuie vorbit și luptat în fiecare zi

Săptămâna aceasta a debutat cu manifestări prilejuite de Ziua Bucovinei. Iar ziua de luni a …