Sunday , January 29 2023

1.500 de cadouri oferite de Moş Nicolae copiilor din Burdujeni din partea lui Ioan Balan

cadouri nelu 1

  „Nu este un eveniment electoral. Am făcut la fel în fiecare an. Este ca o tradiţie şi indiferent dacă mai candidez în colegiul acesta sau voi candida în altă parte, Burdujeniul va rămâne în inima mea ca locul în care m-am lansat politic şi oamenii de aici îmi vor fi aproape de sufletul meu, mereu”, a declarat Ioan Bălan la spectacolul de colinde oferit în Burdujeni şi unde, împreună cu Gheorghe Flutur, a împărţit cadouri copiilor

Peste 1.500 de cadouri constând în dulciuri, fructe şi jucării au fost împărţite copiilor din cartierul Burdujeni, de Moş Nicolae, din partea deputatului Ioan Balan, preşedinte al organizaţiei municipale Suceava a PDL şi ales în colegiul uninominal 2 care include şi cartierul sucevean Burdujeni. Evenimentul a avut loc ieri după amiază, în jurul orei 16.00, pe Calea Burdujeni, peste drum de sediul PDL din cartierul Burdujeni, unde este şi unul din cabinetele parlamentare ale lui Ioan Balan.
La faţa locului s-au strâns peste o mie de persoane pentru a asista la spectacolul organizat de PDL şi unde au susţinut recitaluri interpreta Elisabeta Chira, copii de la grădiniţe şi clase pregătitoare din municipiul Suceava, grupuri folclorice de la Straja şi din Fălticeni.
Ca şi în alţi ani, pe scena amenajată în apropierea sediului PDL din cartierul Burdujeni au urcat deputatul Ioan Balan împreună cu liderul judeţean al PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, amfitrion fiind Ovidiu Rusu. Cei doi lideri politici „l-au ajutat” pe Moş Nicolae să împartă cadourile numeroşilor copii care au fost venit însoţiţi de părinţi sau bunici. Mai mulţi tineri de la PDL, printre care se aflau şi şefi ai organizaţiilor constituite la nivel de secţie de votare, s-au aflat în preajmă pentru a da o mână de ajutor atunci când era cazul. Ioan Bălan a ţinut să precizeze că această acţiune nu este cu caracter electoral şi că dovadă este faptul că nu e prima dată când în preajma sărbătorilor deputatul a oferit cadouri. „Nu este un eveniment electoral. Am făcut în fiecare an. Este ca o tradiţie şi indiferent dacă mai candidez în colegiul acesta sau voi candida în altă parte, Burdujeniul va rămâne în inima mea ca locul în care m-am lansat politic şi oamenii de aici îmi vor fi aproape de sufletul meu, mereu”, a declarat Ioan Bălan.
Spectacolul a durat mai bine de o oră şi jumătate, timp în care au răsunat colinde cântate de grupurile folclorice amintite şi de grupurile de copii care au urcat pe scenă însoţiţi de educatori.
Menţionăm că şi astăzi, la ora 15.00, în parcul cunoscut sucevenilor ca având denumirea „Trei Bărboşi”, Ioan Balan va organiza un eveniment similar la care vor fi împărţite cadouri pentru copii de la grădiniţe şi clase pregătitoare din munciipiul Suceava. Ca şi în Burdujeni, vor avea loc spectacole de colinde iar programul artistic va fi încheiat de Raul cu un recital de colinde. (Dan PRICOPE)

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …

One comment

  1. Covoare Pierre Cardin

    http://covoarepierrecardin.com/
    Cel mai cunoscut designer din Franta aduce in Show-room-ul nostru cele mai noi si moderne colectii de covoare.