Thursday , December 8 2022

1.060 de euro şi 150 de lei, furaţi de apropiaţi din geanta unei sucevence

politie

O tânără de 25 de ani din municipiul Suceava a fost, împreună cu soţul, în vizită la mama sa u acolo au mai venit doi prieteni de-ai bărbatului, dar şi o cumnată de-a femeii. La plecare, suceveanca a observat că din geantă i-au fost furaţi 1.060 de euro şi 150 de lei

Ionela T., de 25 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliţia cu privire la faptul că în data de 29 iulie a.c., în intervalul orar 17.00 – 23.00, în timp ce era în vizită la mama sa, cineva i-a furat din geantă suma de 1.060 de euro şi 150 de lei. Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că pe data de 29 iulie 2013, în jurul orei 16.00, reclamanta a mers împreună cu soţul în vizită la locuinţa mamei sale, din municipiul Suceava, având în geantă, suma de 1.060 de euro şi 150 de lei. În jurul orei 18.00, fiind invitaţi de soţul reclamantei, acasă la soacra sa, au venit doi prieteni ai acestuia, care au rămas în curte până în jurul orei 19.30, când au hotărât să plece fiecare la casa lui.
La ora 23.00, având intenţia să cumpere mai multe bunuri, Ionela T. a observat că din geanta lăsată nesupravegheată pe scările uşii de la intrare, îi lipseşte toată suma de bani, respectiv 1.060 de euro şi 150 de lei. Din verificările efectuate de oamenii legii a rezultat că în curte nu au intrat alte persoane decât cele care au avut accesul legal respectiv soţul, mama, cumnata reclamantei şi cei doi prieteni ai soţului, persoane ce vor fi audiate în vederea stabilirii cu exactitatea a împrejurărilor comiterii faptei.
Valoarea totală a prejudiciului se ridică la suma de 4.800 de lei. Cercetările sunt continuate de oamenii legii sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. (C.Z.)

Vezi si

Daniel Cadariu, ministrul Turismului, îi îndeamnă pe români să nu mai meargă la schi în Austria. ”Sunt țări unde condițiile ar putea fi chiar și mai bune”  

Ministrul Turismului, Constantin Daniel Cadariu, a declarat la Digi24 că numărul românilor care merg anual …