Wednesday , December 7 2022

Vlad Ţepeş, idol pentru Anders Breivik, atentatorul din Norvegia

La trei zile de la masacrul din Norvegia, presa a ajuns în posesia manifestului lui Anders Breivik. Documentul de 1.500 de pagini dovedeşte că norvegianul plănuia de mult timp atacurile. Şi mai curios printre personalităţile marcante ale istoriei pe care le aprecia se numără şi Vlad Ţepeş.

O imagine a domnitorului român apare în manifestul tânărului alături de o scurtă biografie a lui. Breivik spune despre Ţepeş că a fost unul dintre cei mai importanţi luptători creştini împotriva islamizării Europei. În acelaşi manifest, bărbatul descrie cu lux de amănunte cum şi-a ales armele de atac şi cum a participat la sesiuni de tragere.

“Voi fi cel mai mare coşmar al lor, îi voi executa sistematic şi organizat pe trădătorii multiculturalişti. Voi avea parte de toate acuzaţiile violator, homosexual, psihopat, hoţ, needucat, maniac, nebun şi aşa mai departe. Voi fi considerat cel mai mare monstru nazist de la al Doilea Război Mondial.”

Poliţia a dat publicităţii imagini de pe insula Utoya din timpul atacului. În una din aceste fotografii făcute dintr-un elicopter care survola zona apare chiar atacatorul. Înconjurat de cadavre acesta pare implorat de un tânăr din apă să îi cruţe viaţa. Aşa cum au descris şi supravieţuitorii tânărul este îmbrăcat într-o jachetă a poliţiei.

Vezi si

Grevă de Crăciun și în perioada 28 – 31 decembrie pe marile aeroporturi din Marea Britanice. Se așteaptă anularea unor curse

Lucrătorii de la frontieră din Marea Britanie anunță o grevă majoră de Crăciun. Se anunță …