Thursday , February 2 2023

VIDEO. Un client al unui restaurant din Texas împușcă mortal un hoț înarmat care jefuia localul

Un hoț cu cagulă a vrut să jefuiască un restaurant mexican din Texas, însă a fost oprit de unul dintre clienți, care l-a împușcat mortal pe suspect și le-a înapoiat banii mesenilor aflați în stare de șoc, potrivit poliției din Houston, scrie NBC News.

Conform Digi24, incidentul a avut loc săptămâna trecută în jurul orei 22:30 când un bărbat mascat a intrat în restaurant cu un pistol în mână, amenințând clienții. Unul dintre meseni a scos o armă de la brâu și l-a împușcat pe tâlhar de mai multe ori, potrivit martorilor interogați de investigatori.

Locotenentul R. Willkens, de la poliția din Houston, a spus că hoțul avea ceea ce pare să fi fost un „pistol de plastic”. Clientul de 46 de ani care l-a împușcat pe hoț nu a fost indentificat întrucât până acum nu a fost arestat sau acuzat. Ofițerii chemați la restaurant l-au găsit pe suspect îmbrăcat în haine negre, mănuși și o mască neagră de schi și „împușcat de mai multe ori” în interiorul restaurantului. Acesta a fost declarat mort de paramedici.

Clientul care a împușcat hoțul a luat apoi banii strânși de acesta din urmă de la oamenii din restaurant și i-a împărțit celor jefuiți.

 

Vezi si

Oligarh susținător al lui Zelenski, anchetat într-un caz de delapidare de peste un miliard de euro

O serie întreagă de percheziții au avut loc în Ucraina, zilele trecute. Unele zvonuri acreditau …

One comment

  1. Bine ia fäcut , Aleluia ,