Sunday , March 3 2024

VIDEO. Scenă dramatică în Spania: Un bărbat fuge din calea flăcărilor cu hainele arzând pe el

În Spania, valul de caniculă care s-a instalat a provocat mai multe victime. Un incendiu care mistuie provincia de nord-vest Zamora a dus la moartea unui cioban de 69 de ani, după ce un pompier își pierduse viața zilele trecute, în aceeași zonă.

Luni seara, un angajat de 50 de ani din Madrid care lucra de la birou a fost declarat mort ca urmare a unui atac de cord. Institutul de Sănătate Publică Carlos III a raportat peste 510 decese cauzate de caniculă, relatează The Guardian.

Focul a izbucnit și pe câmpurile din apropierea orașului Tábara, provincia Zamora, flăcările cuprinzând un excavator, iar șoferul care ajuta la combaterea incendiului a fost silit să fugă cu hainele arzând pe el, încercând disperat să își salveze viața.

El a primit îngrijiri la fața locului, după care a fost transportat de urgență, cu elicopterul, la un spital din Valladolid, cu arsuri grave.

Scena dramatică a fost filmată, bărbatul putând fi văzut cum iese din infern, cu hainele în flăcări, împiedicându-se și reușind în cele din urmă să se ridice și să alerge cu disperare să ajungă în zona de siguranță.

Vezi si

Ministrul de Externe al Rusiei: Regimul de la Chișinău merge pe urmele regimului de la Kiev

Ministrul Afacerilor Externe de la Moscova, Serghei Lavrov amenință Chișinăul și numește autoritățile Republicii Moldova …