VIDEO. Mireasa surprinsa de explozia de la Beirut in timpul sedintei foto de nunta

06 august 2020, 7:34

Explozia care a zguduit Beirutul a fost surprinsa in imagini de un cameraman care filma un videoclip de nunta pe o strada din Capitala Libanului.

sedinta, foto, mireasa, explozie, Beirut, Obiectiv de SuceavaMireasa Israa Seblani, in varsta de 29 de ani, si sotul ei, Ahmad Subeih, in varsta de 34 de ani, faceau fotografii si filmari pe o strada din Beirut in momentul in care a avut loc explozia. Din imaginile surprinse de cameraman se poate vedea bucuria de pe fata miresei. Momentul frumos este interupt brusc de explozia care a provocat o catastrofa in Beirut.

Dupa explozie, mireasa, care lucreaza ca doctor in Statele Unite, a ajutat la verificarea ranitilor, apoi s-a refugiat la adapost.

Dupa, incident, Seblani si sotul ei, au declarat pentru Reuters ca inca incearca sa inteleaga ce s-a intamplat. „Nu se poate descrie cat de devastatoare si de puternica a fost explozia. Suntem inca in soc. Eram in stare de soc, nu intelegeam ce s-a intamplat, voi muri? Cum voi muri?”, a povestit Seblani, potrivit The Guardian, care citeaza agentia Reuters.

„Am scapat nevatamati si ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a aparat”, a mai declarat mireasa, potrivit sursei citate.

reportersite