Thursday , June 20 2024

VIDEO Germania. O jurnalistă de la RTL s-a murdărit cu noroi pe față și haine înainte de a transmite de la inundații

O jurnalistă din Germania a fost filmată în timp ce se murdărea voit cu noroi pe față și pe haine, pentru a face cât mai autentică transmisiunea live dintr-un oraș din Germania puternic afectat de inundații, relatează Deutsche Welle, citat de G4Media.

Susanna Ohlen, în vârstă de 39 de ani, și echipa sa de filmare apar în imagini în mijlocul molozului înainte să înceapă relatarea propriu-zisă. La un moment dat, Ohlen se apleacă, ia dintr-o baltă noroi, și își întinde murdăria pe față și pe haine.


Reportera RTL și-a cerut scuze: „După ce am oferit ajutor  în regiune în zilele precedente, mi-a fost rușine să stau în fața camerei de luat vederi  în haine curate, lângă ceilalți salvatori. Ca urmare, fără să mă gândesc de două ori, mi-am întins noroi pe haine. Ca jurnalist, acest lucru nu ar fi trebuit să mi se întâmple niciodată. Ca persoană care pune suflet la suferința tuturor celor afectați, mi s-a întâmplat mie. Îmi pare rău”, a scris ea pe Instagram.

Ohlen, care găzduiește și „Good Morning Germany”, a fost prezentată de RTL (cea mai puternică televiziune privată din Germania) ca o persoană care și-a oferit ajutorul la operațiunile de curățenie din Bad Münstereifel, din statul Renania de Nord-Westfalia, oraș care a înregistrat daune pe scară largă după precipitații record săptămâna trecută.

„Acțiunile reporterului nostru contrazic în mod clar principiile jurnalistice și propriile noastre standarde. Prin urmare, am suspendat-o luni, după ce am aflat despre asta”, a declarat joi o purtătoare de cuvânt a RTL.

Vezi si

Ucraina rezistă pe tot frontul, în timp ce Rusia intensifică asaltul în Doneţk şi Lugansk

Rusia îşi intensifică ofensiva pe mai multe sectoare ale frontului din estul Ucrainei, în timp …