Monday , December 4 2023

VIDEO. Gafă. Joe Biden l-a înjurat pe un jurnalist de la Fox, uitând că are microfonul deschis

Preşedintele american Joe Biden a fost surprins insultând un reporter de la postul de televiziune Fox News, după ce jurnalistul i-a adresat o întrebare despre impactul creşterii inflaţiei asupra alegerilor pentru Congres din acest an.

În timp ce jurnaliştii se pregăteau să plece de la o reuniune a Consiliului Concurenţei din subordinea lui Biden, Peter Doocy, un corespodent la Casa Albă cu care preşedintele se contrează cu regularitate, a întrebat dacă inflaţia nu este un handicap politic în perspectiva alegerilor.

“O inflaţie mai mare este un avantaj uriaş”, a răspuns Biden sarcastic peste gălăgia jurnaliştilor care strigau întrebări, fără să realizeze că microfonul încă îi mergea. “What a stupid son of a bitch”, a adăugat preşedintele.

La aproximativ o oră de la acest schimb de replici, Biden l-a sunat pe Doocy pe telefonul mobil şi l-a asigurat că “nu a fost nimic personal” în reacţia sa, a declarat ulterior jurnalistul într-o emisiune la Fox News.

Peter Doocy, care relatează de mult timp despre activitatea lui Biden, se contrează deseori cu preşedintele la evenimente, adresând întrebări tendențioase şi critice. Postul său de televiziune, Fox News, mai degrabă favorabil conservatorilor și mulți ani o platformă pentru Trump, a fost critic la adresa administraţiei Biden şi a democraţilor.

Vezi si

Ucraina spune că centrala Zaporojie a fost în pericol de “accident nuclear” sâmbătă noaptea. AIEA confirmă

Ucraina a declarat că două linii electrice care conectează reţeaua sa de electricitate la centrala …