Friday , May 24 2024

Un spaniol a aruncat la gunoi biletul la loto cu care a câştigat nouă milioane de euro

Un jucător la loteria spaniolă care a câştigat nouă milioane de euro a aruncat la gunoi, din greşeală, biletul câştigător, cu câteva ore înainte de extragere, a relatat presa locală, citată de AFP.

Urmărind, vineri, rezultatele extragerii, Ignacio Gonzalez, un vânzător de bilete la loto dintr-o localitate din Ţara Bascilor, şi-a dat seama că numărul 48104 jucat de el, împreună cu 14 prieteni, pe un bilet este cel câştigător, premiul fiind de nouă milioane de euro.

La scurt timp după ce a constatat că a câştigat potul cel mare, Ignacio Gonzales a trecut de la euforie la disperare, când şi-a dat seama că nu găseşte biletul câştigător. El a căutat biletul peste tot în casă, înainte de a începe să caute în coşul de gunoi din apropiera casei sale.

Fără să stea pe gânduri, Gonzales a răsturnat coşul de gunoi în faţa trecătorilor stupefiaţi şi a început să caute, notează cotidianul ABC, citat de AFP.

Fericitul câştigător a găsit biletul, aproape intact, iar el şi prietenii lui au putut să îşi ia premiul, fiecare primind peste 600.000 de euro.

Potrivit regulilor loteriei, acelaşi număr este împărţit în mai multe bilete şi poate fi jucat de mai multe persoane, care îşi împart premiul.

Vezi si

Încă un general de rang înalt din Statul Major rus a fost arestat pentru corupție

Un membru de rang înalt al Statului Major General rus a fost arestat preventiv pentru …