Friday , December 8 2023

Un copil şi doi adulţi răniţi, în urma unui atac rusesc cu rachete la Odesa

Ucraina a raportat luni dimineața un nou atac cu rachete împotriva regiunii de coastă Odesa de la Marea Neagră, care a provocat răniţi, pagube la infrastructură și a generat un incendiu.

Administrația militară regională din Odesa a declarat luni că “în urma unei lovituri cu rachete lansate de avioane strategice în regiunea Odesa, infrastructura turistică a fost avariată, clădirile au fost distruse și a izbucnit un incendiu”.

„Ca urmare a unei lovituri cu rachete asupra regiunii Odessa de către avioane strategice, infrastructura turistică a fost afectată, clădirile au fost distruse, a izbucnit un incendiu. La fața locului lucrează salvatorii și un grup operativ de investigare. Inamicul continuă să atace podul avariat și nefuncțional peste estuarul Nistrului. Dar lovește în civili. Anterior, 2 adulți au fost răniți și un copil mic a fost grav rănit. Restul informațiilor sunt în curs de clarificare”, au transmis autoritățile regionale din Odesa.

Săptămâna trecută, un centru comercial și două hoteluri au fost lovite de lovituri militare rusești la Odesa.

Trei rachete hipersonice Kinzhal au fost lansate dintr-un avion și și au lovit o “țintă de infrastructură turistică”, a declarat un oficial ucrainean.

Vezi si

Trei oameni uciși și unul rănit grav într-un atac la Las Vegas, într-un campus universitar

Poliția a anunțat că trei persoane au fost ucise într-un schimb de focuri în campusul …