Friday , February 3 2023

Trump și-a declarat victoria, înainte de numărarea tuturor voturilor și acuză democrații de fraudă: Vom merge la Curtea Supremă

Președintele american, Donald Trump, s-a declarat învingător în alegerile prezidențiale înainte ca toate voturile să fie numărate în mai multe state importante precum Georgia, Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, Arizona sau Carolina de Nord. Trump a spus din nou că se „încearcă fraudarea votului”.

„Vreau să mulțumesc poporului american pentru sprijinul lor. Milioane de oameni au votat pentru noi, iar un alt grup trist de oameni a încercat să îi oprească din a vota.

Ne pregătim pentru o petrecere, rezultatele sunt fenomenale și sunt pregătiți să sărbătorim acest succes, cetățenii acestei țări au ieșit în număr mare pentru a sprijini această mișcare. Am câștigat în Florida, am câștigat în marele stat Ohio. E destul de clar că am câștigat în Georgia. Nu ne mai pot prinde din urmă. De asemenea, am câștigat cu siguranță în Carolina de Nord

Ne pregăteam să câștigăm aceste alegeri. Sincer, am câștigat aceste alegeri. Acum încercăm să păstrăm integritatea alegerilor”, a spus Donald Trump.

“Avem un avans de peste 600.000 de voturi în Pennsylvania, nu se mai poate întâmpla nimic în acest stat. Câștigăm Michigan, am spus Waw când am văzut rezultatele. Câștigăm Wisconsin – nici nu avem nevoie de toate aceste voturi.

Guvernatorul din Texas m-a felicitat și mi-a spus că nu a văzut nicidată așa ceva.

Când iei toate aceste state – avem atâtea voturi, la o diferență așa de mare – am spus: ce se întâmplă cu alegerile? Vom merge la Curtea Supremă a SUA. Vrem ca votul să se încheie.

Florida a fost o victorie uriașă, Texas și Ohio la fel. Carolina de Nord – o mare victorie.

Și dintr-o dată totul s-a oprit. E o fraudă față de publicul american, e o rușine pentru SUA. Noi am câștigat alegerile”, a mai spus Trump.

Vezi si

Lavrov: Occidentul vrea să transforme R. Moldova în ”viitoarea Ucraină”

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarat joi că Occidentul caută să transforme …