SCANDAL intr-o scoala pregatitoare: Copii de 4-6 ani fac sex oral

4/02/13 ora:1:13pm

O şcoală pregătitoare a Bisericii Luterane din California a fost închisă, iar responsabilii ei sunt anchetaţi, după ce părinţii au aflat adevăruri scandaloase despre ceea ce se întâmplă în instituţia de învăţământ preşcolar ce aparţine Bisericii Luterane. Astfel, părinţii au făcut o descoperire şocantă, aceea că micuţii lor nu mai au aproape nicio taină despre sexul oral.

Scandalul de la şcoala Carson din California, aparţinând Bisericii Luterane,  a izbucnit după ce părinţii copiilor au aflat de la micuţii lor că aceştia fac sex oral în această instituţie preşcolară. Copiii din această şcoală au vârste cuprinse între 4 şi 6 ani.

Mai mult, supraveghetorii care ar trebui să aibă grijă de ei îi neglijează, iar copiii practică sex oral cu orice ocazie mai ales în dormitoare, unde sunt lăsaţi singuri. Alte locuri preferate de copii pentru manifestarea sexualităţii sunt toaleta sau holul care duce către terenul de sport, după cum a dezvăluit avocatul părinţilor copiiilor care au căzut victime lipsei de atenţie a supraveghetorilor lor, Greg Owen, scrie Daily Mail.

“Toate acestea sunt cauzate de lipsa de supraveghere a copiilor. De nenumărate ori, institutorii îi lasă singuri cu orele, iar în timpul programului de somn, supraveghetorii nu stau cu ei în dormitoare şi adorm ei înşişi înaintea copiilor, iar ei se molestează reciproc”, a explicat Owen.

Avocatul reprezintă deocamdată o singură victimă, un băiat de 4 ani care i-a povestit mamei lui cum o fată de 5 ani i-a făcut sex oral în repetate rânduri. Richard McCarthy, tatăl băiatului al cărui nume nu a fost precizat, a depus plângere în instanţă, împotriva tuturor responsabililor şcolii pregătitoare şi a mai povestit că fiul său îi spusese că fata care i-a făcut sex oral mai avea o “relaţie” de acest gen cu un alt băiat din aceeaşi grupă. Se crede că sunt cel puţin patru victime până acum, dar părinţii acestora nu s-au hotărât deocamdată să depună plângere împotriva responsabililor instituţiei.

De asemenea, părinţii micilor victime se gândesc să îşi transfere copiii la alte şcoli pregătitoare, pentru a nu mai fi expuşi colegilor care i-ai agresat şi nici unui personal neglijent până la inconştienţă crasă.

Mulţi dintre părinţi se tem însă că micuţii lor ar putea rămâne marcaţi pe viaţă, iar sexualitatea lor stârnită prea devreme ar putea face din ei, pe viitor, nişte delincvenţi sexuali.