Thursday , June 1 2023

Șase români și indieni, din două familii, găsiți morți la granița dintre Canada și SUA. Ei încercau să intre ilegal în State

Șase persoane, între care un copil, din două familii, una de origine română, iar cealaltă indiană, au fost găsite moarte într-o mlaștină din apropierea frontierei dintre Canada și SUA.

Aceștia ar fi încercat să intre ilegal în Statele Unite, a anunțat, vineri, poliția canadiană, conform AFP. Ei au fost găsiți în Mohawk, situat la granița dintre Quebec, Ontario și statul New York.

Trupurile lor au fost găsite, joi, în apropierea unei bărci răsturnate care aparținea unui bărbat dispărut. El era din Akwesasne, a declarat Lee-Ann O’Brien, adjunctul șefului poliției locale, în cadrul unei conferințe de presă.

Poliția continuă căutările, deoarece există informații că un copil din familia de români ar fi încă dispărut.

„Se crede că toți ar fi încercat să intre ilegal în SUA din Canada”, a declarat Lee-Ann O’Brien, adjunctul șefului poliției din Akwesasne.

Ei au fost descoperiți ca urmare a căutării unei alte persoane dispărute, care a început tot joi.

Casey Oakes, în vârstă de 30 de ani, a fost văzută ultima dată miercuri la bordul unei mici ambarcațiuni de culoare albastru deschis, care a plecat de la capătul estic al Insulei Cornwall, în St. Lawrence.

Aceeași ambarcațiune a fost găsită mai târziu lângă corpurile celor șase persoane decedate. Poliția din Akwesasne nu a putut confirma dacă Oakes are vreo legătură cu victimele.

 

Vezi si

Ursula von der Leyen și Josep Borrell participă la reuniunea Comunității Politice Europene din Republica Moldova

Președinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen și Înaltul Reprezentant Josep Borrell vor participa joi …