Wednesday , February 8 2023

Rusia a continuat atacurile cu drone în noaptea de duminică spre luni

Resturile unei drone distruse deasupra Kievului au căzut luni dimineaţa în districtul de nord-est al capitalei rănind o persoană, a declarat primarul oraşului Vitali Kliciko, informează Reuters.

Forţele ruse au continuat să atace Kievul pentru a doua noapte la rând, după ce au tras o ploaie de rachete asupra capitalei ucrainene în noaptea de Revelion şi mai devreme în cursul zilei de sâmbătă.


Un tânăr de 19 ani a fost spitalizat în districtul Desnianski din Kiev, a anunţat primarul Vitali Kliciko pe Telegram, după ce resturi de dronă au căzut pe o stradă şi au deteriorat o clădire din acest district.

Şi Kirilo Timoşenko, consilier prezidenţial, a informat că resturi de dronă au lovit districtul Desnianski din nord-estul Kievului, deteriorând o clădire. Cartierul, situat pe malul stâng al Niprului, este în principal o zonă rezidenţială şi cel mai populat cartier al capitalei.

Reuters nu a putut verifica în mod independent informaţiile.

Sirenele de raid aerian au sunat chiar înainte de miezul nopţii pentru Kiev şi cea mai mare parte a estului Ucrainei, continuând să se audă două ore mai târziu.

Comandamentul militar regional al Ucrainei din estul ţării a declarat că sistemele de apărare aeriană au distrus nouă drone Shahed de fabricaţie iraniană deasupra regiunilor Dniepropetrovsk şi Zaporojie în primele ore ale zilei de luni. AGERPRES

Vezi si

VIDEO. Cei mai buni 16 câini de căutare din lume au plecat spre Turcia, în misiune de salvare

Cei mai buni 16 câini din lume anume antrenați pentru căutări în cazul dezastrelor s-au …