Tuesday , June 25 2024

Profețiile elucubrante ale lui Medvedev pentru 2023: Polonia și Ungaria ocupă Ucraina, UE dispare, război civil în SUA. Replica lui Musk: Epic!

Dmitri Medvedev, fost președinte și premier al Rusiei și vicepreședintele Consiliului de Securitate, a scris pe Twitter „predicțiile” sale pentru anul 2023, o serie de previziuni ridicole despre ce crede el că se va întâmpla în anul ce urmează, printre care prăbușirea UE și a SUA și ocuparea Ucrainei de către Polonia și Ungaria.

„Mulți vin cu ipoteze futuriste, de parcă sunt în competiție să le găsească pe cele mai nebune, poate cele mai absurde. Iată contribuția noastră. Ce se poate întâmpla în 2023:

Prețul petrolului va crește la 150 de dolari pe baril, iar prețul gazelor va ajunge la 5.000 de dolari pentru o mie de metri cubi.

Regatul Unit va adera din nou la Uniunea Europeană

Uniunea Europeană se va prăbuși după revenirea Regatului Unit. Euro va ieși din circulație

Polonia și Ungaria vor ocupa regiunile vestice ale Ucrainei, care nu va mai exista

Al patrulea reich va fi creat, fiind compus din teritoriile Germaniei și sateliților săi, Polonia, statele baltice, Cehia, Slovacia, republica Kiev și alți paria

Va începe războiul între Franța și al patrulea reich. Europa va fi divizată și Polonia împărțită din nou.

Irlanda de Nord se va rupe de Regatul Unit și se va alătura Irlandei.

Va începe un război civil în SUA cu California și Texas devenind state independente. Texas și Mexicul se vor alia. Elon Musk va câștiga alegerile prezidențile într-un număr de state care, după sfârșitul războiului civil, vor fi date Partidului Republican.

Toate bursele de capital și toată activitatea financiară vor pleca din SUA și Europa și se vor muta în Asia.

Sistemul de management monetar de la Bretton Woods se va prăbuși, provocând distrugerea FMI și Băncii Mondiale. Euro și dolarul nu vor mai circula ca monede de rezervă globală, iar în loc vor fi folosite monede digitale”, a scris Medvedev pe Twitter.

Elon Musk i-a comentat „Epică postare!!”. Ulterior, după reacții negative la această postare, Musk a revenit și a scris un nou mesaj la postarea sa inițială. „Acestea sunt cu siguranță cele mai absurde predicții pe care le-am auzit, arătând și o lipsă incredibilă de conștientizare a progresului făcut în inteligența artificială și energia sustenabilă”.

 

Vezi si

UE se pregătește de o nouă extindere, după alte șapte, dar trebuie să-și reformeze modul de funcționare

Țările Uniunii Europene vor deschide negocierile de aderare cu Ucraina și Republica Moldova marți odată …