Wednesday , February 1 2023

Patru persoane, între care un bebeluș în brațele mamei, ucise de un trăgător de elită în Florida

Un fost trăgător de elită al armatei americane a deschis focul în centrul statului Florida, omorând patru persoane. Printre victime este și un bebeluş care se afla în braţele mamei sale.

Suspectul, identificat ca Bryan Riley, a omorât un bărbat de 40 de ani, o femeie de 33 de ani şi pe fiul de trei luni al acesteia, precum şi pe bunica bebeluşului, în vârstă de 62 de ani, într-o zonă rezidenţială din comitatul Polk, în Florida, potrivit poliției locale.

În vârstă de 33 de ani, Bryan Riley, care purta o veste antiglonţ, a mai rănit o fetiţă de 11 ani, înainte de a se preda poliţiei după un schimb de focuri intens, relatează AFP, citată de Agerpres.

Veteran al războaielor din Irak şi Afganistan, bărbatul a declarat poliţiei că este un „survivalist” (persoană antrenată să supravieţuiască) şi că a luat metamfetamină.

Suspectul le-a mai spus poliţiştilor, fără a detalia, faptul că ei ştiu de ce a făcut asta, conform unei declaraţii a lui Grady Judd publicată pe reţelele de socializare.

Rănit în timpul schimbului de focuri, fostul trăgător de elită a fost transportat de urgenţă la un spital local, unde a încercat din nou să îi atace pe poliţişti şi a fost nevoie să fie sedat.

După ce a primit ajutor medical, a fost transferat într-o închisoare locală. Motivul atacului nu este clar deocamdată, potrivit şerifului comitatului. A fost deschisă o anchetă în acest caz.

Vezi si

Numeroase percheziții în cadrul unei ample operațiuni anticorupție în Ucraina. Întreaga conducere a agenției vamale a fost demisă

Autoritățile ucrainene fac percheziții în toată țara în cadrul unei ample operațiuni anticorupție. Perchezițiile anticorupție …