Tuesday , February 7 2023

Părăsește Musk conducerea Twitter? A făcut sondaj, iar peste 57% dintre votanți i-au cerut să plece

Elon Musk și-a întrebat urmăritorii de pe Twitter dacă vor să plece de la conducerea rețelei sociale. Sondajul lui Elon Musk a fost publicat duminică noapte pe Twitter. El își întreabă urmăritorii de pe rețeaua socială dacă ar trebui să se retragă de la conducerea platformei. Musk a spus că va respecta rezultatul acestui sondaj.

Conform datelor finale, peste 57% dintre cei care au votat s-au pronunțat pentru plecarea lui Musk de la conducerea platformei sociale.

Din cele 17.379.819 de voturi. 57,5% s-au pronunțat pentru plecarea lui Musk de la conducerea companiei. 42,5% au fost împotrivă.

„Ar trebui să mă retrag ca șef al Twitter? Voi respecta rezultatul acestui sondaj”, a scris Elon Musk pe Twitter. Peste 17 milioane de utilizatori au votat în sondajul lui Elon Musk și doar 42,5% dintre voturi, peste 7 milioane, au fost în favoarea rămânerii lui Musk.

Musk a schimbat multe la Twitter în nici două luni, a dat afară câteva mii de oameni și, în unele țări, compania aproape că a rămas fără angajați. Au fost voci care s-au întrebat dacă Twitter mai are vreun viitor sau se va prăbuși.

Musk a fost criticat și în ultimele zile, după ce a dispus suspendarea mai multor conturi ale unor useri care nu-i erau pe plac, cum ar fi câțiva jurnaliști cunoscuți. Recent, platforma lui Musk a emis un comunicat prin care anunța utilizatorii Twitter că nu vor mai avea voie să posteze linkuri către mai multe rețele sociale concurente.

Twitter, care a terminat pe profit doar în doi dintre ultimii 10 ani, și-a pierdut 60% din valoarea de piață în acest an.

surse: Digi24, HotNews

 

Vezi si

Bilanțul cutremurului: Cel puțin 4.440 de morți  în Turcia  și Siria. Peste 100 de replici

 Echipele de salvare au lucrat în noaptea de luni spre marți pentru a elibera persoanele …

One comment

  1. Sergiu Apopișteanu

    A manageriat’o de’a umplut’o de sînge….
    Poate că are creier pentru afaceri, dar e praf ca manager..