Wednesday , February 1 2023

Papa Francisc se vaccinează anti-COVID săptămâna viitoare

Papa Francisc a anunțat că intenționează să se vaccineze împotriva COVID-19 săptămâna viitoare și chiar și-a făcut programare în acest sens, Suveranul Pontif îndemnându-i pe toți să se vaccineze pentru a-și proteja nu numai viața lor, ci și pe a celorlalți, potrivit Reuters.

„Cred că din punct de vedere etic toată lumea ar trebui să ia vaccinul”, a spus Papa într-un interviu acordat postului TV Canale 5.

„Este o alegere etică, deoarece nu te joci doar cu sănătatea ta, cu viața ta, ci și cu viața altora”, mai spus el.

Vaticanul are aproximativ 450 de cetățeni, inclusiv Papa Francisc, și va lansa propria campanie de vaccinare împotriva coronavirusului.

„Săptămâna viitoare”, a spus Papa, „vom începe să o facem aici, la Vatican, și eu m-am programat. Trebuie să facem asta”.

Papei Francisc, în vârstă de 84 de ani, i s-a îndepărtat o parte a unui plămân, în timpul unei boli când era tânăr în Argentina natală, ceea ce îl face vulnerabil la boală.

digi24.ro

Vezi si

Numeroase percheziții în cadrul unei ample operațiuni anticorupție în Ucraina. Întreaga conducere a agenției vamale a fost demisă

Autoritățile ucrainene fac percheziții în toată țara în cadrul unei ample operațiuni anticorupție. Perchezițiile anticorupție …