Wednesday , July 6 2022

O fetiță de 10 ani a fost ucisă în atacul de la școala din Texas exact când suna la 911

O fetiță de 10 ani, una dintre victimele masacrului de la școala din Texas, a fost împușcată chiar în momentul în care suna la 911, a declarat bunica ei. “O să muriți”, le-a strigat copiilor atacatorul de 18 ani, când a intrat în clasă și a început să tragă cu arma. Amerie Jo Garza, în vârstă de 10 ani, este unul dintre cei 19 copii uciși în atacul armat.

Bunica ei, Berlinda Irene Arreola, a declarat presei că nepoata ei, Amerie Jo Garza, era elevă în clasa a patra la școala Robb din Uvalde, Texas.

Fetița era în clasă, cu colegii ei, atunci când atacatorul în vîrstă de 18 ani, Salvador Ramos, a intrat înarmat.

“A intrat și le-a spus copiilor: <O să muriți?”, a povestit Berlinda Irene Arreola. “Amerie Jo avea la ea telefonul și a sunat la 911. Atunci, el, în loc să îi ia telefonul și să îl arunce, a împușcat-o. A murit pe loc”, a adăugat femeia, îndurerată, scrie Insider.

Cea mai bună prietenă a fetiței, care stătea alături de ea, a fost găsită plină de sânge. Nu sunt informații în legătură cu starea ei.

“Nepoata mea a fost împușcată și ucisă pentru că a încercat să sune la 911, a murit ca erou încercând să ceara ajutor pentru ea și colegii ei de clasă”, a spus bunica.

Ea și-a descris nepoata ca pe un copil vesel, un elev exemplar, iubită de profesori.

În dimineața atacului, fetița tocmai primise un premiu acordat elevilor exemplari.

Tatăl fetiței, Angel Garza, a declarat pentru ABC News că fetița tocmai împlinise 10 ani în 10 mai.

“Vă mulțumesc tuturor pentru rugăciuni și ajutor în încercarea de a-mi găsi copilul. Mica mea iubire zboară acum sus cu îngerii de deasupra. Vă rog să nu luați viața ca fiind ceva de la sine înțeles. Îmbrățișați-vă familia. Spuneți-le că îi iubiți. Te iubesc, Amerie Jo. Ai grijă de fratele tău mai mic pentru mine.”, este mesajul emoționant transmis de tatăl fetiței.

digi24.ro

Vezi si

Bărbaţii ucraineni cu vârsta de încorporare nu mai au dreptul să părăsească localitatea de reşedinţă

Ministerul ucrainean al Apărării le-a interzis bărbaţilor care au vârsta de încorporare în armată să-şi …