Tuesday , April 16 2024

Jaf în stil mare pe aeroportul din Moscova. Hoți înarmați cu mitraliere au furat 4 milioane de dolari

Un jaf armat a avut loc la Moscova, joi, pe aeroportul internațional Domodedovo. Mai mulți bărbați înarmați cu arme de asalt cu intrat în clădire și au reușit să fure 4 milioane de dolari, transmit publicația rusească Kommersant și agenția de stat Tass.

Conform surselor de presă din Rusia, citate de Digi24, atacatorii au fugit, după ce au furat banii, într-un Chevrolet Tahoe. Autoritățile ruse au început căutarea suspecților și au lansat așa-zisul plan „Interceptarea”.

Ministerul rus de Interne și reprezentanții aeroportului nu au comentat aceste informații încă. Au fost negate însă informațiile RIA Novosti, conform cărora s-au tras focuri de armă pe parcursul jafului. Tass scrie că la aeroportul Domodedovo, persoane neidentificate înarmate cu mitraliere au furat doi saci cu patru milioane de dolari. Pe lângă banii furați, jefuitorii ar mai fi furat și două mașini de lux, un Lexus și un Toyota Land Cruiser. Acestea au fost descoperite, ulterior, de polițiști, abandonate, probabil hoții reușind să plece mai departe cu Chevrolet Tahoe.

 

Vezi si

Noul ambasador rus numit la București a fost expulzat din Estonia în 2023

Președintele rus Vladimir Putin l-a numit pe Vladimir Lipaev ambasador al Federației Ruse în România, …