Saturday , October 1 2022

FOTO-VIDEO. Atac armat la metroul din New York. Cel puțin 13 răniți

Mai multe persoane au fost împușcate pe peronul unei stații de metrou din Brooklyn, new York, marți dimineață, 12 aprilie, au spus oficialii. Rapoartele preliminare au indicat inițial că cinci persoane au fost împușcate, a declarat un oficial al legii. Departamentul de Pompieri a anunțat apoi că 13 persoane au fost rănite, însă nu există detalii legate despre starea lor. Poliția caută un bărbat de culoare, care avea o mască de gaze pe față și o vestă portocalie.

Pompierii care au intervenit după ce au fost anunțate degajări de fum la o stație din Brooklyn au găsit mai multe persoane împușcate, potrivit Sky News.

13 persoane au fost transportate la spitale din zonă, după împușcături, a declarat Departamentul de Pompieri din New York pentru CNN. Anterior, alte surse au spus că cinci persoane au fost împușcate.

Surse CNN spun că atacatorul ar fi aruncat și cu grenade cu fum.

Potrivit unui raport preliminar, poliția a declarat că un bărbat cu o mască de gaz și vestă portocalie, asemănătoare angajaților din construcții, a fugit de la fața locului într-o locație necunoscută. Ar fi vorba, conform unor relatări multiple de o persoană de culoare, de 1,70 metri și în jur de 70 kg.

Polițiștii au fost chemați la stația de metrou în jurul orei 8.30, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție.

Autoritatea Metropolitană de Transport, care operează metroul orașului, a declarat că nu sunt disponibile imediat detalii suplimentare.

Un purtător de cuvânt al primarului Eric Adams a refuzat și el să comenteze, deoarece rapoartele erau încă preliminare.

 

Vezi si

Zelenski anunţă că Ucraina va cere aderarea la NATO prin procedură rapidă

Ucraina va cere integrarea în Alianţa Nord-Atlantică prin procedură rapidă, a declarat preşedintele Volodimir Zelenski, …